Villa Karlskrona kommun Viktomtavägen 9

Utgångspris: 5 200 000 kr

Mindre än 50 m till havet

Välkommen till Viktomtavägen 9!

En fastighet som ger livskvalitet oavsett om man söker permanentboende eller fritidsboende, den har verkligen det bästa av världar…fantastisk eftertraktad havstomt i soligt västerläge, i lugnt undanskymt område med charmig grusväg som slingrar sig genom den vackra omkringliggande naturen och ändå bara ca 600-800 meter till civilisationen med populär F2-skola, tennisbana&amputegym samt stadsbuss med tät turlista mm.

En dröm för den som älskar havet och båtlivet med över 30 meter lång brygga med segelbåtsdjup längst ut (ca 2 meter djup), strandlinje med stenkant och sandbotten. Liten och lättskött tomt om 658 kvm med altan, plan mindre gräsmatta och uppvuxna fruktträd, perfekt för den som hellre lägger tiden på annat.

Isolerad sjöstuga om ca 35 kvm byggd 1993, perfekt att inhysa gäster/tonåringar/framtida uthyrning (saknar i nuläget kök och dusch, separett finns). Även ca 23 kvm isolerat garage byggt 1993.

Villan uppfördes år 1991, är välbevarad och rymlig. Rummen som vetter mot väster har en underbar havsutsikt över Lyckebyfjärden och Hästö mittemot! Bra planering med ett socialt entréplan och en privat familjeavdelning på övervåningen. Stora rum, utöver 3-4 sovrum och två badrum – varav det ena totalrenoverat 2018 – finner ni ca 26 kvm kök/matplats uppfräschat -11, vardagsrum/matrum om ca 36 kvm (inkl möjligt sovrum 4) samt ca 26 kvm allrum.

Uppvärmning med energisnålt FTX-system med elpanna -09 samt vacker kakelugn -05. Bekvämligheter som kommunalt VA -09 och kommunal väg. Fiber är beställt (ingår i priset, dras av om det ej är inkopplat på tillträdesdagen).

Karta för Viktomtavägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/15098318/broker